Žagarkalnā notiks Baltijas studentu ziemas sporta spēles 2012

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

11. februārī Žagarkalna slēpošanas trasē norisināsies pirmās Baltijas studentu ziemas sporta spēles, kurās aicināti piedalīties ir ne vien Latvijas augstskolu studenti, bet arī 12. klašu skolēni, TVNET informēja ziemas sporta spēļu koordinators Jānis Kārklītis.

Pirmajās Baltijas studentu ziemas sporta spēlēs savus spēkus būs iespējams pierādīt kā ekstrēmajos, tā arī neordinārajos sporta veidos: duālais slaloms snovbordā un slēpošanā, nobraucieni ar paštaisītiem braucamrīkiem un individuālās disciplīnas. Piedalīties aicināti gan amatieri, gan studenti un skolēni ar bagātāku pieredzi.

Tiem, kurus nesaista pārgalvīgi nobraucieni, bet ir vēlme aktīvi atpūsties, varēs veidot sniega skulptūras un spēlēt futbolu sniegā. Brīvdienu varēs arī izbaudīt video teltī ar gardām uzkodām. Par īpašu atmosfēru parūpēsies Baltijas studentu ziemas sporta spēļu dīdžeji. Dalībniekiem būs iespēja savā īpašumā iegūt vērtīgas balvas no atbalstītājiem.

Pasākuma dienā tiks organizēti autobusi ar samazinātu braukšanas maksu. Visi sportot un atpūsties gribētāji bez problēmām varēs nokļūt līdz Žagarkalna slēpošanas trasei un pēc tam – atbraukt atpakaļ uz Rīgu.

«Sacensībās piedalīsies ne vien latvieši, bet arī jaunieši no Lietuvas un Igaunijas. Tik plaša mēroga ziemas sporta pasākums augstskolu vidū tiek rīkots pirmo reizi. Tas veicina un turpina Baltijas augstskolu sadarbību,» stāsta viens no sacensību organizatoriem Jānis Kārklītis, RTU Studentu parlamenta Sporta nodaļas vadītājs.

Baltijas studentu ziemas sporta spēles rīko piecas Rīgas lielākās augstskolas: Biznesa augstskola «Turība», Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmija, Latvijas Universitāte, Rīgas Tehniskā universitāte un Rīgas Stradiņa universitāte.

2. februārī klubā «Šokolāde» norisināsies oficiālais pasākuma «pre-party», kurā varēs atpūsties un izklaidēties ziemas noskaņās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu