VSB rādīs Kaspara Gorkša uznācienu QPR sastāvā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdien, 21. februārī, pulksten 23:05 VIASAT SPORT BALTIC (VSB) piedāvā lielisku iespēju visiem futbola draugiem vērot Latvijas izlases aizsarga Kaspara Gorkša pārstāvētā Londonas kluba Queens Park Rangers spēli ar Ipswich Town. K. Gorkšs šosezon QPR rindās aizvadījis jau 17 spēles, taču ar vārtu guvumiem izcelties vēl nav spējis. Varbūt šoreiz Latvijas izlases spēlētājam veiksies labāk?

Sestdien, 21. februārī, pulksten 23:05 VIASAT SPORT BALTIC (VSB) piedāvā lielisku iespēju visiem futbola draugiem vērot Latvijas izlases aizsarga Kaspara Gorkša pārstāvētā Londonas kluba Queens Park Rangers spēli ar Ipswich Town. K. Gorkšs šosezon QPR rindās aizvadījis jau 17 spēles, taču ar vārtu guvumiem izcelties vēl nav spējis. Varbūt šoreiz Latvijas izlases spēlētājam veiksies labāk? Ekskluzīvu interviju ar K. Gorkšu pirms spēles lasiet VSB mājas lapā www.viasatsport.lv !

Queens Park Rangers komandas futbolists Kaspars Gorkšs par gaidāmo spēli: “Mums tagad katra spēle ir īpaša. Atlikušas vien 15 spēles, lai iekļūtu pirmajā sešiniekā. Es domāju, ka mājas spēles mums ir jāuzvar, ja gribam šo mērķi sasniegt. Uzstādījums pirms katra mača ir cīnīties tikai un vienīgi par uzvaru. Diemžēl sezonas sākums mums neizdevās kā cerēts, tagad ir jāmēģina atgūt zaudētais.”

Queens Park Rangers (QPR) ir viens no turīgākajiem un ambiciozākajiem Coca Cola Championship klubiem. Un ne velti, jo kluba lielākais īpašnieks ir itāļu miljonārs Flavio Briatore, kurš gan vairāk pazīstams kā Formula 1 komandas Renault vadītājs. Abas komandas Coca Cola Championship (otrā spēcīgākā Anglijas līga) kopvērtējumā ar 47 izcīnītiem punktiem atrodas blakus - Ipswich Town ieņem 10. vietu, bet QPR ir par pozīciju zemāk, toties aizvadījusi divas spēles mazāk.

Abas komandas šosezon jau vienu reizi savā starpā ir tikušās. 1. novembrī ar 2:0 savā laukumā pārāki bija Ipswich Town futbolisti, bet Gorkšs šo spēli noraudzījās no rezervistu soliņa.

Informācija par VIASAT SPORT BALTIC VIASAT SPORT BALTIC ir pirmais specializētais sporta kanāls Latvijā, kas skatītājiem Latvijā nodrošina svarīgākās nacionālo un starptautisko sporta notikumu pārraides. Kanāls šobrīd pieejams visiem VIASAT Latvija abonentiem. Citu operatoru klientiem, lai redzētu VIASAT SPORT BALTIC, jāvēršas pie sava pakalpojuma sniedzēja.

Informācijai par Viasat VIASAT ir daļa no Modern Times Group MTG AB – lielākā mediju grupa Skandināvijā un Baltijas reģionā. MTG AB grupā ietilpst arī tādas Latvijā pazīstamas kompānijas kā TV3, 3+ un Star FM. Tā sasniedz apmēram 80 milj. cilvēku 18 valstīs - Krievijā, Ungārijā, Igaunijā, Latvijā, Lietuvā, Bulgārijā, Rumānijā, Polijā, Moldāvijā, Baltkrievijā, Ukrainā, Norvēģijā, Zviedrijā, Somijā, Dānijā, Serbijā, Čehijā, Slovākijā. VIASAT ir vienīgais maksas digitālās televīzijas operators, kurš savus pakalpojumus piedāvā visā Latvijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu