Ričarda Brensona kompānija varētu iegādāties F-1 komandu "Honda" (5)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Ekscentriskā britu miljardiera Ričarda Brensona kompānija "Virgin" varētu iegādāties Pirmās formulas (F-1) komandu "Honda", trešdien vēsta vairāki pasaules mediji.

"Brensons ir piesolījis cenu, lai iegādātos komandu," paziņoja kāds "Honda" tuvu stāvošs medijs, kas vēlējās palikt anonīms.

Savukārt Brensona pārstāvis noliedza izskanējušo informāciju, sakot, ka "Virgin" ir iesaistīta spekulācijās un baumās.

"Mēs nevēlamies komentēt nekādas spekulācijas," piebilda arī komandas "Honda" preses sekretārs.

Jaunā F-1 pasaules čempionāta sezona sāksies 29.martā Melburnā, un līdz šim laikam bankrota priekšā nonākušajai "Honda" komandai ir jāatrod kāds pircējs, pretējā gadījumā tā nevarēs piedalīties F-1 pasaules čempionātā.

Jau ziņots, ka pagājušā gada 5.decembrī viens no lielākajiem Japānas autoražotājiem "Honda" ekonomiskās krīzes dēļ izstājās no F-1. Patlaban komanda atrodas jauna īpašnieka meklējumos, kurš spētu segt simtiem miljonu ASV dolāru lielos sacīkšu izdevumus.

"Honda" komanda pretendē arī uz Lielbritānijas valdības piešķirto krīzes finansējumu autoražošanas industrijai.

Savukārt viens no komandas braucējiem Džensons Batons pagājušā gada nogalē pauda pārliecību, ka komandas pircējs tiks atrasts, un piekrita palīdzēt meklēt jauno īpašnieku, tomēr viņš arī pieļauj iespēju, ka varētu izlaist nākamo sezonu, ja komandai "Honda" pircējs tomēr neatradīsies.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu