Zeltiņš/ Tūters pirmajā dienā "Sarmā" 4 x 4 ieskaitē nepārspēti

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas čempionāta otrā posma rallijs "Sarma 2009" ietvaros norisinās Latvijas apvidus rallijreida čempionāta pirmais posms, kur pēc pirmās dienas sešiem ātrumposmiem pārliecinoši līderi ir ekipāža Raivis Zeltiņš/ Mārtiņš Tūters (N1, Mitsubishi Pajero EVO), apsteidzot tuvākos konkurentus ekipāžu Alekseju Berkutu (Krievijas čempions)/Agri Pētersonu (T1, Mitsubishi Pajero, "RE Autoklubs") par 1 minūti 31,68 sekundi.

Trešajā vietā šobrīd atrodas Toms Brants/ Kārlis Čurkste (N1, Mitsubishi Pajero EVO), kurus no otrās vietas šķir 22,37 sekundes.

Līderi Raivis Zeltiņš/ Mārtiņš Tūters bijuši ātrākie pirmās dienas visos sešos posmos, kur otrajā posmā viņu vidējais ātrums bija pat 100,21 km/h. Toms Brants/ Kārlis Čurkste otro labāko laiku spēja uzrādīt un pārspēt ekipāžu Aleksejs Berkuts/ Agris Pētersons tikai ceturtajā un sestajā ātrumposmā.

Šoreiz neierasti lēnāki ir ekipāža Jānis Naglis/ Jānis Naglis juniors, kuri visus sešus posmus stabili brauc kā ceturtie.

Interesanti, ka ekipāža Zeltiņš/ Tūters absolūtajā rallija ieskaitē ar uzrādīto rezultātu sešos posmos 38:07.53 pēc pirmās dienas ierindotos 18. vietā 41 ekipāžu konkurencē. Rīt, 15.septembrī sportistiem Gulbenes apkārtnē jāveic vēl seši posmi ar kopējo kilometrāžu ātrumposmos 73,86 kilometri.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu