Nolans ierodas darba vizītē Rīgā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Otrdien Rīgā ierodas Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Teds Nolans. Kanādas speciālists Rīgā uzturēsies līdz 8. februārim, kad kopā ar komandu dosies uz starptautisku četru valstu turnīru Norvēģijā, TVNET informē Latvijas Hokeja federācijas (LHF) preses daļa.

Nolans ir paredzējis noskatīties divas Rīgas «Dinamo» Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārās sezonas mājas spēles, kā arī apmeklēt HK «Rīga» spēles Krievijas jaunatnes hokeja līgā, tādējādi aplūkojot izlases kandidātus un tuvākās rezerves klātienē.

Šo ceturtdien izlases galvenajam trenerim ir plānotas kopīgas pusdienas ar Latvijas izlases kandidātiem Rīgas «Dinamo» komandas sastāvā, kā arī «Dinamo» vadību, lai tuvāk iepazītos, pārrunātu nākotnes plānus un turpmāko sadarbību.

Pirmais pārbaudījums ar Latvijas nacionālo izlasi Nolanam būs jau pavisam drīz - februārī IIHF starptautiskajā pārtraukumā, kad mūsu komanda piedalīsies Euro Ice Hockey Challenge turnīrā Oslo.

Gatavojoties turnīram, 7. februārī Latvijas izlase Piņķos «Inbox.lv» ledus hallē aizvadīs vienu ledus treniņu, 8. februārī ar AirBaltic avioreisu dosies uz Oslo, kur dienu vēlāk būs jāspēlē ar Dānijas izlasi, 10. februārī ar mājiniekiem norvēģiem.

Pēdējo turnīra spēli mūsu izlase aizvadīs 11. februārī ar Francijas vienību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu