Aņisins: Neatteiktos kļūt arī par dziedātāju

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Maskavas «Dinamo» komandas uzbrucējs Mihails Aņisins, kurš KHL Zvaigžņu spēlē uzstājās ar operas cienīgu priekšnesumu, pēc karjeras beigām neatteiktos kļūt par dziedātāju, TVNET atzina pats hokejists.

Neatteiktos kļūt par dziedātāju

«Šī bija pirmā mana uzstāšanās, tādēļ ceru, ka ne pēdējā,» izteicās Aņisins. «Šobrīd akcentu lieku uz hokejista karjeru, bet pēc tam jau manīs, kā dzīve iegrozīsies. Tomēr neatteiktos kļūt par dziedātāju.»

Aņisins arī izteicās, ka varētu atkārtot savu solo priekšnesumu, ja Maskavas «Dinamo» izcīnīs Gagarina kausu.

Bērnības elks bija tētis

«Mans bērnības hokeja elks bija mans tētis (Vjačeslavs Aņisins), kurš vairāk nekā desmit gadus spēlēja Maskavas CSKA komandā. Esmu uzaudzis un iemācījies spēlēt hokeju, skatoties videoierakstus, kur spēlē Boriss Mihailovs, Vladimirs Petrovs un Valērijs Harlamovs,» stāstīja Aņisins.

Zīmīgi, ka Aņisins KHL Zvaigžņu spēlē piedalījās kā Čehovas «Vitjaz» hokejists, taču šobrīd viņš pieder Maskavas «Dinamo» komandai. Aņisins savā jaunajā vienībā nav paspējis aizvadīt nevienu spēli.

«Šobrīd mana dvēsele un domas ir ar «Dinamo» klubu. Esmu ļoti pateicīgs treneru kolektīvam un vadībai, kas mani tik jauki uzņēma savā komandā. Tomēr KHL Zvaigžņu spēlē man uz krekla bija Čehovas vienības emblēma, tādēļ šajā mačā pārstāvēju «Vitjaz» komandu,» sacīja Aņisins.

«Vitjaz» vienība Aņisinam ir ļoti dārga

«Vitjaz» klubs man ir ļoti dārgs. Gribu pateikt lielu paldies treneru korpusam un visiem hokejistiem. Žēl, ka nesanāca izpildīt sezonas mērķi,« skaidroja Aņisins.»

Šīs sezonas 38 KHL spēlēs Aņisins guvis 16 vārtus un izdarījis 13 rezultatīvas piespēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu