Hidinks apstiprināts par "Chelsea" galveno treneri (1)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

No nākošās nedēļas par Anglijas premjerlīgas kluba Londonas "Chelsea" galveno treneri kļūs holandiešu speciālists Gūss Hidinks, kas strādā arī par Krievijas valstsvienības vadītāju.

"Futbolā nekad nav tādu situāciju, lai vienas nedēļas laikā komandu sagatavotu visaugstākajā līmenī. Taču šis ir izņēmuma gadījums. Klubā "Chelsea" ir labi spēlētāji, kuriem jābūt lieliskā fiziskajā formā, lai mans darbs būtu vieglāks," aģentūrai "Reuters" atzina pieredzējušais holandiešu speciālists.

62 gadus vecais Hidinks piebilda, ka sestdien plāno apmeklēt Anglijas Futbola asociācijas (FA) kausa izcīņas piektās kārtas spēli, kurā "Chelsea" izbraukumā tiksies ar klubu "Watford", kuram līdz šīs sezonas beigām izīrēts Latvijas futbola izlases pussargs Aleksandrs Cauņa.

Hidinks jau ir iepazinies ar Abramoviču, strādājot Krievijas valstsvienības galvenā trenera amatā. Šobrīd Hidinks cenšas aizvest Krievijas izlasi līdz 2010.gada Pasaules kausa izcīņas finālturnīram, kas norisināsies Dienvidāfrikas Republikā.

Jau ziņojām, ka pirmdien kluba vadība no galvenā trenera pienākumiem neveiksmīgā snieguma dēļ no amata atbrīvoja līdzšinējo treneri Luišu Felipi Skolari.

Ambiciozais klubs premjerlīgas turnīra tabulas kopvērtējumā šobrīd ar 49 punktiem 25 spēlēs ieņem tikai ceturto vietu, kas komandai ar vienu no lielākajiem budžetiem ir neatbilstoši zema.

Skolari par "Chelsea" galveno treneri tika apstiprināts pagājušā gada jūnijā. Toreiz brazīlietis stājās Avrahama Granta vietā, kurš savukārt tika atbrīvots jau astoņus mēnešus pēc tam, kad ieņēma Žozē Mourinju vietu.

Skolari bija ceturtais "Chelsea" treneris, kopš klubu 2003.gadā nopirka krievu miljardieris Romāns Abramovičs.

Anglijas premjerlīgas oficiālajā mājas lapā uz jautājumu, kas būs nākamais "Chelsea" galvenais treneris, no vairāk nekā 19000 respondentu 32,2% atbildējuši, ka Londonas klubu trenēs tieši Hidinks.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu