Saulītis izcīna 19. vietu Samsung ISU PK posmā (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šorīt no rīta Sofijā notika cerību sacensības vakar nekvalificējušajiem sportistiem. Kā ziņojām vakar 1500 m kvalificējās 16 sportisti un šodien caur cerību sacensībām vēl ceļazīmi uz pusfinālu izcīnīja divi sportisti 1500 m distancē.

Mūsu juniors Jānis Piuss savā skrējienā sešu dalībnieku konkurencē uzrādot laiku 2:28:159 izcīnīja ceturto vietu un tālākām sacensībām nekvalificējās. 46 dalībnieku konkurencē izcīnot 36.vietu.

Labu sniegumu šorīt rādīja mūsu otrais juniors Jēkabs Saulītis, kurš 44 dalībnieku konkurencē 1000 m (1) distancē ieņēma augsto 19 vietu vīru konkurencē, kas ir augstākais viņa sasniegums tik augsta ranga sacensībās.

Savā priekšskrējienā Jēkabs palika otrais, 1/4 finālā būdams lielāko distances daļu vadībā un uzrādot ļoti augstu rezultātu 1:28:720, izcīnīja otro vietu un kvalificējās cerību pusfinālam. Pusfinālā sīvā cīņā, paliekot trešajā vietā, Jēkabs piekāpās Krievijas un Vācijas sportistam un nekvalificējās cerību finālam. Rīt mūsu sportistiem ir vēl viena iespēja kvalificēties caur cerību sacensībām, Jānim 1000 m(2), bet Jēkabam 500m.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu