UEFA sastādījusi 21.gadsimta izlasi

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Eiropas Futbola federāciju asociācija (UEFA) sastādījusi 21.gadsimta simbolisko izlasi, vēsta organizācijas oficiālā mājaslapa internetā.

Komanda tika izveidota, pamatojoties uz 11 gadu fanu pētījumu, kas 21.gadsimtā tika veikts UEFA oficiālajā mājaslapā.

Tāpat simboliskajā izlasē iekļauti pieci rezervisti, un tā tikusi arī pie galvenā trenera.

Par 21.gadsimta izlases vārtsargu kļuvis spānis Ikers Kasiljass, bet aizsardzības līniju veido brazīlietis Daniels Alvešs, Alesandro Nesta no Itālijas, anglis Džons Terijs un spānis Karless Pujols.

Par 21.gadsimta komandas pussargiem kļuvuši spāņi Andrjess Injesta un Ksavi Ernandess, portugālis Krištianu Ronaldu un francūzis Zinedins Zidāns, bet uzbrukuma līniju veido argentīnietis Lionels Mesi un francūzis Tjerī Anrī.

Par rezervistiem kļuvuši itālietis Džanluidži Bufons, anglis Stīvens Džerārds, čehs Pāvels Nedveds, kā arī brazīlieši Kakā un Ronaldinju. Savukārt 21.gadsimta izlases galvenā trenera amats ticis portugālim Žozē Mourinju.

Pēdējo 11 gadu laikā simboliskajā izlasē visbiežāk iekļuvuši Krištianu Ronaldu un Pujols - pa sešām reizēm. Savukārt pa piecām reizēm komandā iekļauti Kasiljass un Anrī.

Tāpat UEFA trešdien apkopoja arī aptaujas rezultātus, kurā tika noskaidrota 2011.gada simboliskā izlase. Šajā komandā iekļuva Kasiljass, Alvešs, Herards Pikē, Tjagu Silva, Marselu, Arjens Robens, Ksavi Ernandess, Injesta, Garets Beils, Krištianu Ronaldu un Mesi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu