Janvāra beigās startēs Latvijas čempionāts skvošā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Šogad agrāk nekā citus gadus – jau janvāra beigās, februāra sākumā Rīgā, Zelta Boulinga un Skvoša centrā norisināsies gada galvenais notikums skvošā - 10. Latvijas čempionāts, TVNET informē Latvijas skvoša federācija (LSF).

28. un 29. janvārī notiks pamatturnīrs vīriešiem un sievietēm dažādās klasēs, bet 4. februārī sacentīsies juniori un seniori. Latvijas čempionu titulu izcīnīs vīriešu Elite Open, sieviešu A Open, junioru BU19 (puiši līdz 19 gadiem) un junioru GU19 (meitenes līdz 19 gadiem) klašu uzvarētāji.

Pamatturnīram spēlētāji aicināti pieteikties līdz 20. janvārim, juniori un seniori – līdz 30. janvārim.

Šogad vīrieši sacentīsies Open, B un C grupā, bet nebūs A grupa, kāda bija pērn, savukārt sievietes sacentīsies divās klasēs Open un B klasē, kurā aicinātas pieteikties arī skvoša sacensību jaunpienācējas. Juniori sacentīsies vecuma grupās, sākot no U13 līdz U19, seniori – 35+ un 45+ grupās.

Čempionāta nolikums, kā arī sīkāka informācija par pieteikšanos, spēlētāju klasēm un čempionātu pieejama federācijas mājaslapā www.squash.lv.

Čempionātu organizē Latvijas Skvoša federācija (LSF).

Latvijas čempionāts ir apmeklētākās un nozīmīgākās gada sacensības skvošā. Pērn tajā piedalījās vairāk nekā simts spēlētāji. Latvijas čempionātā var piedalīties Latvijas Republikas pilsoņi, nepilsoņi un pastāvīgie iedzīvotāji.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu