Nedēļas nogalē Siguldas tramplīna atklāšana

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nedēļas nogalē, 24.-25.janvārī Siguldā sporta klubs "Lidojošais slēpotājs" rīko Siguldas tramplīna atklāšanas sacensības tramplīnlēkšanā un ziemeļu divcīņā. 24. janvārī plkst. 18.00 notiks Siguldas tramplīna atklāšana, kuru atklās kluba trīs jaunie sportisti. Tam paredzēts lāpu brauciens. Tad sekos sacensības tramplīnlēkšanā.

25. janvārī notiks sacensības ziemeļu divcīņā. Plkst. 11.00 tramplīnlēkšana un 15.00 distanču slēpošana Reiņa trasē.

Klubs "Lidojošais slēpotājs" ir uzaicinājis arī igauņu sportistus, kuri solījuši ierasties kuplā skaitā, lai atklātu tramplīnu Siguldā un piedalītos Siguldas sacensībās - tramplīnlēkšanā un ziemeļu divcīņā.

Pavisam sacensībās būs 4 vecuma grupas no 5 līdz 18 gadiem, gan zēnu, gan meiteņu.

Sacensību norises vietas: tramplīnlēkšana Siguldā, Noliktavas ielā, netālu no Kaķīškalna un distanču slēpošana Reiņa trasē.

Pirmā tramplīna atklāšana Latvijā kopš septiņdesmitajiem gadiem, kad tramplīnlēkšanu Latvijā likvidēja, un neatkarības atjaunošanas notika 2008.gada 12.janvārī Ogrē. Siguldas tramplīns tagad būs otrais tramplīns Latvijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu