«Liepājas metalurga» hokejistiem piektais zaudējums pēc kārtas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.skliepajasmetalurgs.lv

Piekto zaudējumu pēc kārtas Baltkrievijas atklātā hokeja čempionāta (BAČ) spēlēs piektdien piedzīvoja Latvijas čempionvienība «Liepājas metalurgs», kas izbraukumā ar rezultātu 2:4 (2:1, 0:2, 0:1) piekāpās Grodņas «Ņeman» komandai, kuru pārstāv Latvijas uzbrucēji Kaspars Saulietis un Sergejs Pečura.

«Liepājas metalurgs» spēles pirmajā trešdaļā divreiz spēja izvirzīties vadībā (1:0 un 2:1), tomēr pārsvaru neprata nosargāt un cieta piekto neveiksmi pēc kārtas.

Šajā mačā vārtus «Liepājas metalurga» labā guva Sergejs Voroņins un Gunārs Skvorcovs.

Tikmēr Pečura atgriezās laukumā pēc divu spēļu izlaišanas, tomēr ar rezultativitātes punktiem vai soda minūtēm neizcēlās, cīņu noslēdzot ar neitrālu lietderības koeficientu.

Savukārt Saulietis nebija «Ņeman» komandas pieteikumā.

Šī bija abu komandu ceturtā savstarpējā spēle šosezon - pirmajās divās cīņās, kas sezonas sākumā risinājās Liepājā, mājinieki sākotnēji zaudēja ar rezultātu 1:2, bet pēc tam izcīnīja panākumu ar rezultātu 3:1. Savukārt trešajā mačā trešdien Grodņā «Liepājas metalurgs» zaudēja ar 1:5.

BAČ kopvērtējumā šobrīd «Liepājas metalurgs» ar 30 punktiem 36 aizvadītajās spēlēs ieņem devīto vietu, bet «Ņeman» ar 85 punktiem 36 mačos atrodas otrajā pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu