Brāļi Dukuri pārliecinoši triumfē Eiropas čempionātā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas skeletonisti Martins un Tomass Dukuri piektdien pārliecinoši izcīnīja pirmās divas vietas Altenbergas trasē Vācijā notiekošajā Pasaules kausa (PK) izcīņas ceturtajā posmā, kas vienlaicīgi ir arī Eiropas čempionāts. Martins par Vecā kontinenta uzvarētāju kļuva jau trešo reizi pēc kārtas.

Papildināts ar premjera apsveikumu

Kārtējo reizi pārliecinoši ātrākais abos braucienos bija Martins Dukurs, bet Tomass Dukurs abos bija otrs ātrākais.

Abu braucienu summā Martins apsteidza Tomasu par 1,07 sekundēm, bet trešajā vietā palikušais Vācijas skeletonists Aleksandrs Krekels summā zaudēja Tomasam 0,60 sekundes.

Jāpiebilst, ka iepriekšējos divos Eiropas čempionātos Martins Dukurs izcīnīja pirmās vietas, bet Tomass 2011. gadā ierindojās ceturtajā pozīcijā.

TVNET jau vēstīja, ka iepriekšējos divos PK posmos pārliecinošas uzvaras svinēja Martins, bet Tomass izcīnīja trešo, otro un septīto vietu.

Martins joprojām labākais

Pēc četriem posmiem Pasaules kausa izcīņas kopvērtējumā Martina Dukura kontā ir 900 punkti, otrajā vietā ar 788 punktiem atrodas Tomass, bet trešais ar 786 punktiem ir Krievijas sportists Aleksandrs Tretjakovs.

Pasaules kausa izcīņā 2011./2012. gada sezonā paredzēti astoņi posmi. Pasaules čempionāts, kurā Martins centīsies aizstāvēt savu titulu, risināsies februārī Leikplesidas trasē Amerikas Savienotajās Valstīs.

Premjers apsveic brāļus Dukurus

Ministru prezidents Valdis Dombrovskis (V) apsveicis skeletonistus Martinu un Tomasu Dukurus ar šodien izcīnītajām godalgām Eiropas čempionātā.

Premjers savā tvitera kontā apsveicis Martinu un Tomasu ar izcilajiem panākumiem un apsolījis, ka izmantos iespēju tikties klātienē, lai pateiktos par Latvijas vārda nešanu pasaulē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu