LBL decembra vērtīgākais - Kaspars Bērziņš

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Par Latvijas Basketbola līgas (LBL) decembra mēneša vērtīgāko spēlētāju 1. divīzijā treneru vērtējumā atzīts basketbola kluba "Barons/LMT Rīga" spēlētājs Kaspars Bērziņš, kurš decembra mēneša divās aizvadītajās LBL spēlēs pret „ASK Rīga” un „VEF Rīga” sekmēja sava kluba uzvaras ar attiecīgi 14 un 37 punktiem.

Veiksmīgākā spēle Kasparam Bērziņam pret „VEF Rīga”, kurā „Barons/LMT Rīga” spēlētājs guva 37 punktus un izcīnīja 8 bumbas zem groziem.

Par LBL 2. divīzijas pagājušā mēneša vērtīgāko spēlētāju atzīts basketbola kluba „RNS-D Līvāni” spēlētājs Oskars Kalniņš, kurš uzvarās pār Kandavas un Zemgale/Juniors vidēji komandai palīdzējis ar 25 gūtiem punktiem.

Visveiksmīgāk Oskars aizvadīja spēli pret „BK Zemgale/Juniors”, kurā aizsargam 29 punkti, 8 izcīnītas bumbas un 2 rezultatīvas piespēles.

Par Latvijas Sieviešu basketbola līgas (LSBL) decembra vērtīgāko spēlētāju nosaukta kluba "Turība/Kolonna" basketboliste Ieva Veinberga. Klubs decembrī aizvadīja piecas spēles, kurās izcīnītas 2 uzvaras un piedzīvoti 3 zaudējumi. Ieva komandai palīdzējusi ar vidēji 22 punktiem un 8.2 atlecošajām bumbām.

Spēlētājas veiksmīgākā spēle pagājušajā mēnesī aizvadīta uzvarā pār sporta klubu „DU/Swedbank”, kurā spēlētāja guva 30 punktus, izcīnīja 9 atlēkušās bumbas un 7 reizes rezultatīvi piespēlēja partnerēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu