Standartsituāciju karalis - karalis Madridē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/AFI

Slavenais brazīliešu aizsargs Robertu Karloss cer savu spēlētāja karjeru beigt karaliskajā Spānijas futbola klubā Madrides "Real" - komandā, kuru viņš pārstāv arī pašlaik.

"1996. gadā es ierados augstu paceltu galvu un tā arī vēlos aiziet," pagājušajā nedēļas nogalē notikušajā preses konferencē sacīja Karloss. "Es šeit vēlos beigt savu spēlētāja karjeru. Līgums ir vēl uz vienu gadu, un es nevēlos aiziet, neizcīnījis vēl kādu trofeju."

"Es naudas dēļ prom neiešu un varētu klubā palikt vēl ilgu laiku," norāda 32 gadus vecais Brazīlijas izlases aizsargs. "Man ir bijuši labi piedāvājumi, tas ir glaimojoši, bet es vēlos savu spēlētāja karjeru beigt Madrides "Real" un vēlāk atgriezties Brazīlijā."

"Real" Karloss palīdzējis trīsreiz uzvarēt Spānijas čempionātā, trīsreiz - Čempionu līgā.

Pašreizējā sezona gan varētu būt trešā pēc kārtas, kurā "Real" netiek pie trofejām. Vienīgā atlikusī cerība madridiešiem ir uz Spānijas čempionātu, tomēr 11 kārtas pirms sezonas beigām līderei "Barcelona" komanda zaudē deviņus punktus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu