Freimanis sacer dziesmu jaunajiem basketbolistiem

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

"Hansabankas" Jaunatnes basketbola līgas popularizēšanas nolūkos mūziķis Mārtiņš Freimanis dāvinājis tai dziesmu "Lido sev līdzi", kuru iedziedājušas grupas "Putnu balle" un "Double Faced Eels".

Kā atzina Mārtiņš Freimanis un "Hansabankas" Jaunatnes basketbola līgas (HJBL) direktors Sandis Čilipāns, dziesma šīs nedēļas laikā tiks nodota radiostacijām un, iespējams, tai tiks ierakstīts arī videoklips.

"Šādi centīsimies piesaistīt līgai bērnus, kas līdz šim mazāk interesējušies par sportu," sacīja Čilipāns.

Līdz ar dziesmas prezentēšanu tika paziņots arī jauns HJBL sponsors, par kuru ir kļuvis uzņēmējs Mārtiņš Lauva. Triju gadu laikā viņš līgai atvēlēs 90 000 latu, ar kuriem ir plānots atbalstīt līgu kopumā, jaunos un talantīgos basketbolistus, reģionālās sporta skolas.

"Prieks, ka ir iespēja atbalstīt organizāciju, kurai pateicoties Latvijas izlases ir iekļuvušas Eiropas čempionāta finālturnīros," norādīja Lauva.

Prieku par jauno sadarbību pauda arī Latvijas Basketbola savienības prezidents Ojārs Kehris, kurš uzsvēra, ka Lauva pats ir izvēlējies atbalstīt basketbolu un tieši jaunatnes sportu.

"Anete Jēkabsone-Žogota un Andris Biedriņš nebūtu bez jaunatnes līgas," sacīja Kehris. "Varam lepoties, ka Latvijas Basketbola līga un HJBL nebalstās vairs uz PSRS laikā radītiem basketbolistiem. Ceru, ka šī sadarbība stimulēs arī turpmāku jaunatnes basketbola līgas atbalstīšanu."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu