Aprīlī - uz sniegadēļiem Rīgā (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Uzvaras parka skeitparka teritorijā Rīgā astotajā aprīlī notiks snovborda izrāde "Leave no trace by Nokia", kurā piedalīsies labākie Latvijas sportisti un snovborda zvaigznes no ārvalstīm.

Snovborda šovs Rīgā būs vērienīgas NOKIA "Leave no trace by Nokia" tūres noslēgums. Sezonas laikā jau notikuši 30 grandiozi snovborda pasākumi 14 Eiropas pilsētās, pulcējot aktīvas atpūtas, mobilo tehnoloģiju un alternatīvas mūzikas cienītājus vietās, kur nav kalnu un snovbordam piemērotu apstākļu.

"Leave no trace by Nokia" ir iespaidīgs snovborda šovs, kura laikā kalni ienāk pilsētā.

Paralēli snovborda šovam pasākuma dalībniekus un apmeklētājus izklaidēs alternatīvi skaņas un attēla mākslinieki DJ Polarsoul un VJ Jen (Somija), MC Gee Jay (Šveice), ka arī pašmāju mūziķi All Day Long, IndyGo, Morning After, Cacaphonics, Double Faced Eals, Tribes of the City un R.A.P.

Atzīmējot Latvijas snovborda desmitgadi, pasākuma laikā notiks snovborda sacensības un aktīvāko Latvijas snovborda apvienību - INK SNB, JASK, FLIPS, Gaizintim, Atmode, Teikas gaisma, Rīgas snovborda skola, Cēsu snovborda skola, Baltie Bērzi, AG - parāde.

Skatītāji varēs vērot arī snovborda šovu pasaules zvaigžņu francūža Metjū Krepela, holandietes Šerilas Māsas un Latvijas labāko braucēju izpildījumā. Latviju pārstāvēs Elza Sīle, Mārtiņš Tēcis, Ģirts Laube, Kaspars Grava, Raitis Ābele, Artūrs Alsiņš un Mārcis Ābele.

Ekstrēmo sporta veidu atbalstītāji varēs vērot snovborda šovu ar katapultu, kas ir jaunums ne tikai skatītājiem, bet arī izaicinājums braucējiem. Katapulta palīdz ieskrieties, sasniedzot ātrumu līdz pat 100 km/h, maksimālais lidojuma augstums ir pieci metri. Uzvaras parkā tiks uzbūvēts hipveida snovborda tramplīns ar nosēdienu uz vienu pusi.

Pasākuma sākums pulksten 16, ieeja un dalība – bez maksas.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu