Rojs Kīns - čības uz vadža?

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Slavenais īru futbolists Rojs Kīns, kas pagājušā gada beigās pēc komandā aizvadītajiem vairāk nekā 12 gadiem pameta Anglijas klubu Mančestras "United" un decembrī parakstīja līgumu ar Skotijas vienību Glāzgovas "Celtic", apsver iespēju pēc šīs sezonas beigt spēlētāja karjeru.

Līgums ar "Celtic" pussargam noslēgts līdz 2007. gada vidum. Kīns iespēju beigt karjeru gadu pirms kontrakta beigām apsver hroniska gūžas savainojuma dēļ. Viņš arī vēloties vairāk laika veltīt ģimenei.

"Kad parakstīju līgumu ar "Celtic", es viņiem teicu, ka klubam un man pašam būtu labāk, ja es vasarā vēlreiz visu pārskatītu, bet viņi ļoti vēlējās kontraktu uz vēl vienu gadu, ko es arī beigās parakstīju," sacīja Kīns. "Bet es vasarā visu vēl pārdomāšu, skatīšos, kā ir ar manu gūžu. Vasarā es grasos runāt ar speciālistu."

9. jūnijā "Old Trafford" stadionā Kīnam "United" piedāvā aizvadīt atvadu spēli.

Mančestras klubam īrs pievienojās 1993. gadā, kad "United" viņu par toreiz Lielbritānijas transfēru rekordu - 3,75 miljoniem mārciņu - iegādājās no Notingemas "Forest".

Īrijas izlasē Kīns aizvadījis 63 spēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu