Bargais tēvocis Fernando

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Slavenā Spānijas futbola kluba Madrides "Real" jaunais prezidents Fernando Martins savā pirmajā preses konferencē ceturtdien apsolīja no komandas atskaitīt spēlētājus, kas sevi pilnībā neveltīs kluba uzplaukumam un sasniegumiem.

"Man nevajag miljonāru komandu. Man vajag apbrīnojamu sportistu komandu, kas 24 stundas dienā strādā, lai dotu saviem līdzjutējiem visu to labāko," saka Martins. "Spēlētāji, kas domā, ka var palikt komandā ar minimālu piepūli, kļūdās. Tie, kuri cīnīsies vaiga sviedros, iegūs manu un kluba atbalstu."

"Es nebaidos no smagu lēmumu pieņemšanas, ja cilvēki sevi pilnībā neveltīs Madrides "Real" komandai," piebilst Martins.

Jau ziņots, ka pirmdien - dienu pēc kārtējā nepatīkamā zaudējuma Spānijas futbola čempionāta spēlē - no Madrides "Real" prezidenta amata atkāpās Florentino Peress, kurš klubu vadīja kopš 2000. gada.

Viņa pienākumus pārņēma kluba direktors Martins, kurš varētu arī šo amatu ieņemt līdz 2008. gadam, kad paredzētas Madrides "Real" prezidenta vēlēšanas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu