Krievi tuvojas grand slam

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: torino2006.org

Par Turīnas olimpiskajiem čempioniem daiļslidošanā pāru dejās šodien ir kļuvis krievu duets Tatjana Navka un Romāns Kostomarovs, kas izrādījās pārāki par amerikāņiem Tanitu Belbinu un Bendžaminu Agosto. Līdz ar to Krievijas daiļslidotāju rokās jau ir trīs Turīnas spēļu zelta medaļas.

Lai sasniegtu simbolisko "grand slam" jeb uzvarētu visos daiļslidošanas veidos, Krievijai jācer uz sekmīgu daiļslidotājas Irinas Sluckas startu, kas sāksies jau rītvakar ar īso programmu sievietēm.

Navka un Kostamarovs, kas līderpozīcijās izvirzījās tikai pēc oriģinālās programmas (pēc obligātās bija trešie), šodien savu pārsvaru spēja nosargāt, no tiesnešiem summā saņemot 200,64 punktus.

Sudraba medaļnieki Belbina un Agosto ieguva par 4,58 punktiem mazāk un tikai par 0,21 punktu bija priekšā bronzas medaļu saņēmējiem - sievai un vīram Jeļenai Grušinai un Ruslanam Gončarovam no Ukrainas.

Ukrainai tā bija otrā medaļa Turīnas olimpiskajās spēlēs.

Septīto vietu šodien izcīnīja lietuvieši Margarita Dobrjažko un Povils Vanags, kuri uzvarētājiem zaudēja 17,43 punktus.

Zelta medaļu pāru slidojumos Krievijai izcīnīja Tatjana Tomjaņina un Maksims Mariņins, savukārt vīriešu konkurencē nepārspēts palika Jevgeņijs Pļuščenko.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu