Mourinju seksīgāks par Klūniju!

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu aktieris Džordžs Klūnijs, kurš šogad nominēts trīs "Oskara" balvām, pavēstīja, ka viņš labprāt tēlotu Anglijas futbola čempionu "Chelsea" portugāļu treneri Žozē Mourinju.

"Tas būtu jautri. Lai gan man ir vairāk sirmu matu. Bet tas nav nekas tāds, ko nevarētu atrisināt," Klūnijs sacīja intervijā portugāļu žurnālam "Sabado".

Kad izskanēja ziņas par producentu ieceri uzņemt filmu par Anglijas čempionvienības "Chelsea" treneri, janvārī Mourinju izteicās, ka 44 gadus vecais Klūnijs būtu īstais aktieris, kurš varētu viņu attēlot.

"Es domāju, ka viņiem vajadzētu dabūt Džordžu Klūniju manis attēlošanai. Viņš ir fantastisks aktieris, un mana sieva domā, ka viņš būtu ideāls," 43 gadus vecais treneris citēts britu medijos.

Mourinju stila izjūta un dabiskā pievilcība ir padarījušas viņu par neskaitāmu sieviešu pielūgsmes objektu.

Džordžs Klūnijs.
Populārā britu žurnāla "New Woman" aptaujā, kurā piedalījās 10 000 lasītāju, "Chelsea" treneris tika atzīts par sesto seksīgāko vīrieti, kamēr pats Klūnijs palika aptaujas 11. vietā. Aptaujā par simts seksīgākajiem vīriešiem pasaulē pirmo vietu ieņēma Holivudas zvaigzne Breds Pits.

Klūnijs šogad ir nominēts "Oskara" balvām labākā otrā plāna aktiera kategorijā par lomu filmā "Syriana", kā arī labākā režisora un labākā oriģinālā scenārija kategorijā par viņa politisko drāmu "Good Night, and Good Luck".

"Oskara" balvu pasniegšanas ceremonija notiks 5. martā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu