"Arēna Rīga" - durvis veras rīt! (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Rīt, 15. februārī, oficiāli tiks atklāta daudzfunkcionālā izklaides un sporta būve "Arēna Rīga". Uz publisko pasākuma daļu pārdoti 2000 biļešu.

"Šo dienu esam ieplānojuši un rīkojam faktiski kā ģenerālmēģinājumu, pārbaudes pasākumu, pirms vēl arēnā sākas aktīva pasākumu sezona. Tā būs gan pirmo viesu, gan mūsu pašu iespēja redzēt, kā visa sistēma darbojas un vai viss notiek atbilstošā tempā. Tai pašā laikā arī šim pasākumam ir sagatavota īpaša programma, un ceru, ka tās vērotāji veiksmīgi iesildīs prieka un līdzjušanas gaisotni arēnā," sacīja daudzfunkcionālās halles direktors Edgars Buncis.

Jaunās atpūtas un izklaides vietas atklāšanas dienā tās apmeklētājiem būs iespēja gan uz videokuba, gan īpaša lielā ekrāna, kas izvietoti arēnā, tiešraidē noskatīties Latvijas un ASV hokeja spēli no Turīnas olimpiskajām spēlēm, bet spēles pārtraukumos vērot velotriālistu paraugdemonstrējumus un karsējmeiteņu priekšnesumus.

Līdztekus hokeja spēles vērošanai arēnas apmeklētāji varēs doties ekskursijā pa jauno ēku. Līdzīgi kā turpmāko arēnā plānoto pasākumu laikā, arī šajā vakarā būs atvērti visi arēnas restorāni, bāri un kafejnīcas.

Jau tuvākajā laikā arēnā sāksies aktīva pasākumu sezona - februārī un martā norisināsies Raimonda Paula koncerti, SEB Baltijas basketbola līgas zvaigžņu spēle, Ričarda Klaidermana, Krisa Rī, "Depeche Mode" un citi koncerti.

Savukārt maijā "Arēna Rīga" norisināsies pasaules hokeja čempionāts.

Daudzfunkcionālā izklaides un sporta būve "Arēna Rīga" ir viena no modernākajām daudzfunkcionālajām arēnām Eiropā, dažu stundu laikā to iespējams piemērot visdažādākajiem pasākumiem. Sporta spēļu laikā arēnā ir aptuveni 10 500 skatītāju vietu, bet koncertus varēs apmeklēt līdz pat 12 500 skatītāju.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu