Vāciešiem jau otrais olimpiskais zelts (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Par Turīnas olimpisko spēļu čempionu ziemeļu divcīņā šodien kļuva vācietis Georgs Hetihs, kurš 15 km slēpošanas distances finišā par 9,8 sekundēm apsteidza austrieti Fēliksu Gotvaldu.

Hetihs bija līderis arī pēc sacensībus pirmās disciplīnas tramplīnlēkšanas un distancē devās minūti un 52 (!) sekundes pirms Gotvalda, tomēr autrietis ir labs slēpotājs un beigu beigās spēja aizsniegties pat līdz sudraba medaļai.

Pēc biatlonista Mihaela Greisa triumfa 20 km distancē, Hetiha panākums ir jau otrā Vācijas delegācijas zeltas medaļa Turīnas Olimpiādē.

Dramatiska izvērtās cīņa par divcīņas bronzu un tikai fotofinišs noteica, ka divu norvēģu duelī Magnuss Mūans par nieka vienu sekundes desmitdaļu apsteidza Peteru Tandi.

Tande līdz ar to kļuva par šo sacensību lielāko neveiksminieku, jo tramplīnlēkšanā viņš uzrādīja otro labāko rezultātu aiz čempiona Hetiha un slēpošanas trasē devās tikai divas sekundes aiz nākamā olimpiskā čempiona.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu