Kambala iebalsots Eiropas pieciniekā (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIBA.com

Eiropas kausa izcīņas “All-Star” spēles Eiropas izlases starta sastāvā iebalsots latviešu basketbolists Kaspars Kambala, kurš šajā sezonā spēlē Turcijas komandā “Fenerbahce”. Zvaigžņu spēle notiks 14.martā Kipras pilsētā Limasolā.

Zvaigžņu spēles balsojumā Kambala saņēma lielāko balsu skaitu, apsteidzot komandas biedru Damiru Mrsiču no Bosnijas un Hercegovinas.

Šajā sezonā Kambala vidēji vienā spēlē guvis 17, 3 punktus un izcīnījis 5,5 atlēkušās bumbas. Pēc gūtajiem punktiem viņš ir visa turnīra desmitais rezultatīvākais spēlētājs.

Eiropas izlases starta sastāvā laukumā dosies arī uzbrucējs Liors Elijahs no Izraēlas, lietuviešu centrs Gintars Einiķis un serbu aizsargs Milutins Aleksičs.

Leģionāru izlases starta sastāvā ir iebalsoti amerikāņu uzbrucēji Džerods Stīvensons un Kelijs Makārtijs, centrs Hosē Haime Loreda Ferrons no Panamas un amerikāņu aizsargi Markuss Hetens un Halids el Amins.

Pagājušogad leģionāri eiropiešus pārspēja ar 106:102.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu