Pārdotas 300 000 hokeja biļetes (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pašlaik ir pārdotas vairāk nekā 60% no visām pasaules hokeja čempionāta spēļu biļetēm. Kopumā uz 56 čempionāta spēlēm pieejamas aptuveni 493 000 biļešu. Līdz ar to uz čempionāta spēlēm varētu būt realizētas apmēram 300 000 biļešu.

Kopā ar rezervētajām biļetēm šis rādītājs ir apmēram 90%.

Savicka norādīja, ka ārzemnieku interese ir liela, īpaši aktīvi esot Somijas, Čehijas un Slovākijas līdzjutēji. Tomēr internetā vēl iespējams iegādāties biļetes arī uz Somijas izlases spēlēm.

"Diezgan mazaktīvi pagaidām ir Austrumeiropas, Zviedrijas un Dānijas līdzjutēji. To mēs saistām ar gaidāmajām olimpiskajām spēlēm, jo fanu uzmanība ir koncentrēta šim notikumam. Pēc olimpiādes prognozējam līdzjutēju intereses palielināšanos," sacīja Savicka.

Pašlaik par biļešu vairumtirdzniecību noslēgti līgumi ar AS "Hansabanka", Ogres ledus halles apsaimniekotāju "Vidzemes ledus", tūrisma aģentūrām "Latvija Tour", "Express Travel", "Bjork&Bostson", "Riga Turs" un "Bsports".

Jau ziņots, ka tirdzniecībā pieejamās biļetes uz Latvijas izlases spēlēm 2006. gada pasaules hokeja čempionāta priekšsacīkšu kārtā pirmajā tirdzniecības dienā - 3. septembrī - tika pārdotas pusotras stundas laikā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu