Sporta fani jau ir ceļā uz olimpiskajām spēlēm

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

XX ziemas olimpiskās spēles Turīnā (Itālija) sāksies 10. februārī. Latvijas sporta fani tur kuplā skaitā sabrauks tieši uz hokeja spēlēm. Par biļešu iegādi azartiskākie sporta līdzjutēji sākuši interesēties jau pirms gada.

Ruta Berkmane, ceļojumu biroja Express Travel (olimpisko spēļu biļešu izplatītājs Latvijā) direktore, sacīja, ka kopumā pasūtītas 4500 biļetes. Tās joprojām var iegādāties. "Visvairāk pērk biļetes tieši uz hokeja spēlēm. Uz katru spēli ir pārdotas aptuveni 850 biļetes," norāda R. Berkmane. Firma uz spēlēm piedāvā nokļūt gan ar autobusu, gan čārterreisiem. Kaut arī, braucot ar autobusu, ir jāmaksā, neskaitot biļešu cenas uz spēlēm, 363 – 450 latus, bet ar čārterreisu – 700 latus, cilvēki izvēloties dārgāko. "Ar autobusu uz spēļu sākumu šodien aizbrauca 10 cilvēki. Savukārt nav vēl nokomplektēta grupa braucienam 20. februārī. Savukārt ar čārterreisiem, kas visvairāk būs tieši uz hokeja spēļu laiku, lidos aptuveni 300 cilvēki," stāsta Express Travel direktore. Cilvēki jau pirms gada sākuši interesēties par iespēju iegādāties biļetes uz olimpiskajām spēlēm. Arī ceļojumu aģentūras Impro ceļojumu konsultante Inese Krūmiņa teic, ka kāds cilvēks piecas minūtes pēc Latvijas hokejistu uzvaras pār Baltkrievijas izlasi jau telefoniski taujājis par iespējām nokļūt olimpiskajās spēlēs. "Un šis cilvēks tiešām arī brauc," sajūsmināti stāsta I. Krūmiņa, norādot, ka interese jau bija, pirms Impro bija sagatavojis piedāvājumus. Ar Impro starpniecību uz spēlēm braucot ap 500 cilvēki. Brauciena cena svārstās no 295 līdz 619 latiem (neskaitot maksu par biļetēm uz spēlēm). Uz Turīnu 12. februārī izbrauks pirmie trīs autobusi, kopumā 160 personas.

Biļetes uz hokeja spēlēm vēl var iegādāties par 48 un 96 eiro, pusfinālā – par 120 un 180 eiro, finālā – par 240 un 400 eiro. 2006. gada olimpiādē Latvija būs vienā grupā ar Zviedriju, Slovākiju, ASV, Krieviju un Kazahstānu. Pirmā spēle paredzēta 15. februārī pret ASV izlasi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu