Brāļi Vinteri: aizvien uz augšu (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Maratonrallija Lisabona - Dakara piektajā posmā trešdien sekmīgi turpināja braukt latvietis Jānis Vinters, kas finišēja 14. vietā un vēl nedaudz pakāpās uz augšu sacensību kopvērtējumā. Nedaudz sliktāk veicās viņa brālim Eināram, taču arī viņš uzlaboja savu pozīciju summā.

Jānis Vinters, kurš 2006. gada Dakaras rallijā izcīnīja augsto desmito vietu, šodien Marokā 325 km garā piektā posma finišu sasniedza 14. vietā - 20 minūtes un 43 sekundes aiz uzvarētāja - spāņa Esteves Pujola.

Jāņa vecākais brālis Einārs mērķi sasniedza 28. pozīcijā, uzvarētājam zaudējot jau 48 minūtes un 44 sekundes.

Kopvērtējumā Jānim Vinteram ir izdevies no 19. vietas pakāpties uz 17., no sacensību līdera un pagājušā gada uzvarētāja spāņa Marka Komas atpaliekot par stundu, 47 minūtēm un 34 sekundēm. Desmitajā vietā esošajam brazīlim De Azevedu Vinters zaudē 33 minūtes.

Einārs Vinters pēc šīsdienas posma no 31. vietas ir pakāpies uz 29. pozīciju, taču līderim zaudē jau trīs stundas un 12 minūtes, bet savam brālim - stundu un 25 minūtes.

Koma kopvērtējumā par deviņām minūtēm un 56 sekundēm apsteidz Pujolu, bet trešajā vietā šobrīd ir francūzis Davids Kasto.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu