Vinteri četrdesmitniekā, Naglis atkal priekšā "Oskariem"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas motobraucēji Jānis un Einārs Vinteri maratonrallija Lisabona-Dakara trešajā posmā pirmdien izcīnījuši attiecīgi 22. un 38. vietu, savukārt labākā no auto ekipāžām arī šoreiz izrādījās Jāņa Nagļa un Agra Pētersona "Mitsubishi".

No posma uzvarētāja spāņa Marka Komas Jānis Vinters šīsdienas etapā atpalika 22,5 minūtes, bet Einārs Vinters - 35 minūtes. Kopvērtējumā Jānis ir apsteidzis Eināru un pēc trīs posmiem apsteidz viņu tieši par četrām minūtēm.

Rallijreida trešajā posmā no Latvijas autobraucējiem augstāko vietu izcīnījusi Jāņa Nagļa/Agra Pētersona ekipāža, kura ierindojās 27. vietā, bet turpat, turpat jau arī bija labākā no "OsCAR" ekipāžām - Andris Dambis/Didzis Zariņš, kas ierindojās 29. vietā.

Arī kopvērtējumā šīs abas ekipāžas ir iekļuvušas labāko trīsdesmitniekā.

Savukārt trešā Latvijas ekipāža Jānis Āzis/Ainārs Princis posmā finišu sasnieguši 58. pozīcijā, bet kopvērtējumā viņi noslēdz pirmo piecdesmitnieku.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu