Rīga šokē Liepāju ar otro sastāvu (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rīga 2000

Pateicoties Vitālija Galuzo pagarinājumā gūtajiem vārtiem, "Rīgas 2000" dublieri šodien Latvijas atklātā čempionāta spēlē izbraukumā guva virsroku pār "Liepājas metalurga" pirmo sastāvu.

Galuzo, kas daļu sezonas ir spēlējis arī "Rīgas 2000" pirmās komandas sastāvā, guva vārtus pagarinājuma 45. sekundē un nodrošināja savai komandai skaistu uzvaru ar 7:6.

Guntis Džeriņš un Jurijs Kļujevskis pirmā perioda sākumā panāca 2:0 rīdzinieku labā, bet Vladimirs Mamonovs drīz pēc tam guva arī pirmos liepājnieku vārtus.

Vēl pirmajā periodā Kļujevskis iemeta savu otro ripu un atjaunoja divu vārtu pārsvaru, tomēr pašā trešdaļas izskaņā Māris Ločmelis no jauna samazināja rezultāta starpību līdz minimumam - 3:2.

Otrais periods iesākās ar mājinieku ofensīvu - pa vieniem vārtiem guva Andrejs Smirnovs, Mihails Bogdanovs un Rolands Aļukons, un vadībā ar 5:3 jau izvirzījās "metalurgi".

Trešajā periodā atkal veiksmīgāki bija gados jaunie Rīgas hokejisti. Pa vieniem vārtiem guva Edgars Brancis un Raimonds Daniličs, un rezultāts atkal kļuva neizšķirts - 5:5.

Latvijas čempionāta līderpozīcijās ar 55 punktiem joprojām ir "ASK/Ogre", bet "Rīga 2000" ar 49 punktiem ir pārliecinoši otrie.

"Liepājas metalurgs" ar 24 punktiem turnīra tabulā ieņem tikai piekto vietu.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu