Saukāns apsteidz Vinteru (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/AFI

Dakaras tuksneša rallijā veiksmīgi turpina braukt "Riga Rally-Raid Team" komandas ekipāža Māris Saukāns/Andris Dambis, kas desmitajā posmā šodien finišēja 22. vietā un vēl nedaudz uzlaboja savas pozīcijas kopvērtējumā.

238 kilometrus garā etapa finišā Saukāns un Dambis (OSCar) uzvarētājam spānim Karlosam Sainsam zaudēja 53 minūtes un astoņas sekundes un sacīkšu kopvērtējumā pakāpās uz 14. vietu.

Sainss (Volkswagen) šodien par četrām minūtēm un astoņām sekundēm bija ātrāks par "Mitshubishi" ekipāžu ar vēl vienu spāni Nani Romu pie stūres. Vēl pēc 50 sekundēm mērķi sasniedza kopvērtējuma līderis Stefans Peterhansels no Francijas.

Stefans Peterhansels.
Stefans Peterhansels. Foto: EPA/AFI

Peterhansels savas līderpozīcijas kopvērtējumā tagad ir vēl vairāk uzlabojis, jo viņa sīvākais konkurents un tautietis Luks Alfāns šodien uzrādīja tikai 15. rezultātu un kopsummā atpaliek jau par 4o minūtēm un četrām sekundēm.

Saukāns un Dambis Peterhanselam tagad zaudē 12 stundas, piecas minūtes un vienu sekundi.

Godinot austrālieša Endija Kaldekota bojāeju, motociklistiem šodien nebija jāveic paredzētais ātrumposms, līdz ar to pēc šīsdienas automašīnu sacīkstēm augstāku vietu kopvērtējumā (14) tagad ieņem Saukāna pilotētais OSCars, jo Latvijas motobraucējs Jānis Vinters pēc deviņiem posmiem atrodas 15. pozīcijā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu