Vinters atgriežas trīsdesmitniekā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sporta attīstības centrs

Latvijas motobraucējs Jānis Vinters šodien Dakaras rallija sestajā posmā Mauritānijas pilsētu Cueratu sasniedza pirmajā trīsdesmitniekā un par vienu vietu uzlaboja savas pozīcijas arī kopvērtējumā.

444 kilometrus garā etapa finišā Vinters šīsdienas uzvarētājam čīlietim Karlo de Gavardo zaudēja nepilnas 40 minūtes un finišēja 27. vietā, kas kopvērtējumā ļāva paskāpties uz 32. vietu.

Līderim Markam Komā no Spānijas latviešu drosminieks šobrīd zaudē trīs stundas, 43 minūtes un 52 sekundes.

Šīsdienas posma uzvarētājs De Gavardo par trīs minūtēm un 23 sekundēm finišā apsteidza itāli Džovanni Salu, bet vēl pēc pusminūtes mērķi sasniedza spānis Isidrs Esteve-Puhols.

Komā kopvērtējuma par trīs minūtēm un 43 sekundēm pēc sestā posma apsteidz divkārtējo Dakaras čempioni francūzi Sirilu Desprē, kurš pēc pirmā kontrolpunkta smagi krita un uz brīdi pat zaudēja samaņu.

Pēc rentgena apstiprinājās aizdomas, ka Desprē ir lauzis atslēgas kaulu, tomēr pats sportists ir pilns apņēmības turpināt ceļu uz finišu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu