Vinters trešoreiz iebrauc trīsdesmitniekā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas motobraucējs Jānis Vinters šodien Dakaras rallija ceturtajā posmā uzvarētājam spānim Isidrem Estevem-Puholam zaudēja gandrīz apaļu stundu un ierindojās 26. vietā.

Esteve-Puhols 386 km garo ceturto posmu no Er Rašīdijas līdz Kvarzazatei veica četrās stundās un 13 minūtēs, savu tuvāko sekotāju un tautieti Marku Komā apsteidzot par nieka 28 sekundēm.

Trešo vietu šīsdienas posmā ieņēma čīlietis Gavardo, kurš Estevem-Puholam zaudēja vairāk nekā piecas minūtes.

Vinters jau trešo posmu pēc kārtas iebrauca labāko tuksneša braucēju trīsdesmitniekā, tomēr šodien uzvarētājam zaudēja daudz - 59 minūtes un 39 sekundes.

Arī kopvērtējumā "tuksneša" latvietis tagad ir pakāpies uz 26. pozīciju - par stundu un 22 minūtēm atpaliekot no jaunā līdera Komā.

Spānijas motobraucējs tagad par četrām minūtēm un 51 sekundi apsteidz šīsdienas uzvarētāju Esteve-Puholu, savukārt līdzšinējais līderis un pagājušā gada uzvarētājs Sirils Desprē ir noslīdējis uz trešo pozīciju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu