Malkins: Izcīnījām to, ko bijām pelnījuši (26)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jukka Rautio/HHOF-IIHF Images

Pēc aizvadītā pasaules čempionāta hokejā plaši tiek apspriests jautājums, vai Krievijas izlases spēlētājs Aleksejs Jemeļins bija jānoraida līdz finālspēles beigām par spēka paņēmienu pret čehu uzbrucēju Jaromiru Jāgru. Taču krievu uzbrucējs Jevgeņijs Malkins tikmēr norāda, ka Čehija uzvarēja, tātad bija spēcīgāka.

''Visi saprot, kas ir noticis. Mēs čempionātu aizvadījām bez zaudējumiem, bet pēdējā spēlē mums mazliet nepaveicās. Puiši centās un atdeva visus spēkus, tādēļ mums nav ko nožēlot. Tomēr mums ir parāds līdzjutēju un valsts priekšā.''

''Ticiet man, mēs vienmēr esam priecīgi spēlēt valstsvienībā, jo atmosfēra komandā ir lieliska. Es braukšu [uz izlasi] katru gadu, ja vien sauks,'' Malkins neuzskata, ka aizvadītajā gadā piedzīvotās neveiksmes atturēs labākos spēlētājus no spēlēšanas izlasē.

''Hokejā var notikt viss. Mēs sportā neesam pirmo dienu, tādēļ saprotam, ka neveiksmes ir neizbēgamas. Arī zaudējums ir laba pieredze, tikai jāizdara pareizie secinājumi. Domāju, ka ejam pareizajā virzienā, jo, salīdzinot ar olimpiādi, nospēlējām vairāk kā komanda,'' teica 23 gadus vecais uzbrucējs.

''Protams, gribējās vairāk, taču ieguvām to, ko bijām pelnījuši. Zaudējām - tātad čehi bija stiprāki,'' intervijas beigās portālam ''Sportbox.ru'' atzina Malkins.

Komentāri (26)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu