Jāgrs: Šis, iespējams, bija lielākais pārsteigums hokeja vēsturē (29)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šis, iespējams, bija lielākais pārsteigums pasaules hokeja vēsturē, par savas komandas triumfu šī gada pasaules čempionātā svētdien izteicās leģendārais Čehijas izlases hokejists Jaromirs Jāgrs.

"Viņiem bija zvaigznes, bet mums bija Čehijas izlasē spēlējoši puiši," pēc emocionālā triumfa finālmačā pār iepriekšējo divu gadu čempionvienību Krieviju teica Jāgrs. "Tomēr šis parāda, ka talantam nav nozīmes - nepieciešams smagi strādāt."

Kā ziņots, aizvadītajā mačā Čehijas izlase smagā cīņā izcīnīja uzvaru ar rezultātu 2:1.

Pats pieredzējušais Jāgrs izteica cerību, ka šī nebija viņa pēdējā spēle Čehijas valstsvienībā. "Es mīlu šo spēli un vēlos to spēlēt cik ilgi vien iespējams."

"Mēs pirms turnīra nebijām favorīti un gandrīz pat netikām izslēgšanas cīņu stadijā," atgādināja Čehijas izlases vārtsargs Tomašs Vokouns, kuru izlases galvenais treneris Vladimirs Ružička čempionāta laikā vairākas reizes nosauca par pasaules labāko vārtsargu. "Jūs vienmēr par šādiem notikumiem lasāt tajās lieliskajās grāmatās, bet tagad tas notika ar mani."

Tikmēr Krievijas izlases galvenais treneris Vjačeslavs Bikovs pauda uzskatu, ka Čehijai, gūstot vārtus jau spēles 20.sekundē, palīdzējusi veiksme.

"Veiksme pretiniekiem uzsmaidīja īstajā brīdī, bet mums bija ļoti grūti atspēlēties. Turklāt arī viņu vārtsargs Vokouns spēlēja spīdoši," savu viedokli pauda Bikovs. "Tāpat mūsu puišiem neizdevās realizēt savus momentus, kaut iespēju bija daudz. Tomēr viņi cīnījās līdz beigām."

Kā ziņots, Čehijas hokejisti iepriekšējo pasaules čempionātā bija uzvarējuši 2005.gadā Austrijas galvaspilsētā Vīnē.

Komentāri (29)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu