Vācijas hokeja izlases vārtsargu Endrasu atzīst par PČ vērtīgāko spēlētāju

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vācijas hokeja izlases vārtsargs Deniss Endrass svētdien Ķelnē tika apbalvots kā pasaules čempionāta vērtīgākais spēlētājs, kuru noteica čempionātā akreditētie masu mediju pārstāvji.

Endrass saņēma ne tikai turnīra vērtīgākā spēlētāja kausu, bet arī ieguva balvu kā čempionāta labākais vārtsargs turnīra direktorāta vērtējumā. Viņš tika iekļauts arī čempionāta simboliskajā "All Stars" izlasē, kuru balsojot noteica žurnālisti.

Par čempionāta labāko aizsargu direktorāts atzina Somijas izlases aizsargu Peteri Nummelinu, kuram šis bija 15. pasaules čempionāts karjerā, bet labākā uzbrucēja balva tika Krievijas izlases spēlētājam Pāvelam Dacjukam.

"All Stars" žurnālistu izlasē bez Endrasa, Nummelina un Dacjuka iekļuva arī aizsargs Kristians Ērhofs no Vācijas izlases, Krievijas izlases uzbrucējs Jevgēņijs Malkins un Zviedrijas izlases uzbrucējs Magnuss Pājarvi-Svensons.

Endrass ir pirmais Vācijas hokejists, kurš pasaules čempionātos saņem direktorāta balvu. Savukārt Nummelins "All Stars" izlasē tika iekļauts piekto reizi.

Jau ziņots, ka par pasaules čempioniem kļuva Čehijas izlase, kas finālā uzvarēja Krieviju ar 2:1.

Pasaules čempionāta "All Stars" simboliskā izlase:

Vārtsargs: Deniss Endrass (Vācija)

Aizsargi: Peteri Nummelins (Somija), Kristians Ērhofs (Vācija)

Uzbrucēji: Pāvels Dacjuks, Jevgēņijs Malkins (abi Krievija), Magnuss Pājarvi-Svensons (Zviedrija)

Čempionāta vērtīgākais spēlētājs: Deniss Endrass (Vācija)

Turnīra labākais vārtsargs: Deniss Endrass (Vācija)

Turnīra labākais aizsargs: Peteri Nummelins (Somija)

Turnīra labākais uzbrucējs: Pāvels Dacjuks (Krievija)

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu