Krievijas hokejisti grūtā cīņā pieveic Vāciju, iekļūstot finālā (304)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Pasaules hokeja čempionāta finālā sestdien iekļuva turnīra galvenā favorīte Krievijas valstsvienība, kas pusfināla mačā ar 2:1 grūtā cīņā pieveica turnīra rīkotājus Vāciju. Finālā pēdējo divu gadu čempionvienība tiksies ar Čehijas izlasi.

Papildināts viss teksts.

Šajā mačā uzvarētājiem pa vieniem vārtiem guva Jevgeņijs Malkins un Pāvels Dacjuks. Savukārt Vācijas izlasē precīzs bija Marsels Gocs.

Cīņa sākās ar vairākiem Krievijas izlases noraidījumiem, un 16. minūtē Vācijas izlase arī atklāja rezultātu, kad, spēlējot pieciem pret trijiem, precīzs bija Gocs.

Turpinājumā Krievijas izlase pārsvarā uzbruka, bet tai bija ļoti grūti atspēlēties. 32. minūtē Malkins panāca izlīdzinājumu, bet uzvaru izrāva tikai nepilnas divas minūtes pirms pamatlaika beigām, kad rupju kļūdu pieļāva Filips Gogula un Dacjuks pretuzbrukumā guva vārtus.

Otrā pusfināla spēlē Čehijas valstsvienība ar 3:2 pēcspēles metienu sērijā pārspēja Zviedrijas izlasi, kas cīņā par bronzas medaļām spēkiem mērosies ar Vācijas komandu.

Kā zināms, Krievijas izlase ir pēdējo divu gadu pasaules čempione.

Turnīra uzvarētājs un medaļnieces noskaidrosies svētdien Ķelnē. Mačs par bronzu notiks plkst. 17.15 pēc Latvijas laika, bet fināls risināsies plkst. 21.15.

Komentāri (304)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu