Stamkoss: Mūsu mērķis ir 2014. gada olimpiāde Sočos (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Kanādas izlases uzbrucējs Stīvs Stamkoss pēc zaudējuma Krievijai (2:5) pasaules čempionāta 1/4 finālā atzīmēja, ka komandas mērķis ir 2014. gada olimpiāde Sočos.

''Mums ir jāpieņem šis iznākums un jāizdara pareizie secinājumi, jo mūsu mērķis ir 2014.gada Olipmpiskās spēles. Šis pasaules čempionāts pirmkārt ir milzīga pieredze, īpaši tik jauniem spēlētājiem, kā es.''

''Manuprāt, šis zaudējums padarīs mūs vēl alkstošākus pēc panākumiem,'' norādīja NHL aizvadītās regulārās sezonas labākais snaiperis Stīvens Stamkoss, vēsta portāls ''Sports.ru''.

Savukārt Kanādas izlases galvenais treneris Kreigs Maktavišs bija apmierināts ar komandas parādīto sniegumu kopumā, tomēr piebilda, ka vārtu gūšanas iespēju realizācija bija ļoti zema, ziņo KHL mājas lapa.

Pēdējo divu gadu čempionvienība Krievija pusfinālā tiksies ar turnīra rīkotājiem Vāciju, kas ar 1:0 pārspēja Šveices hokejistus.

Jau ziņots, ka otrajā pusfinālā tiksies Čehijas un Zviedrijas izlase. Pusfināla spēles notiks sestdien, bet cīņa par medaļām svētdien. Visas spēles notiks Ķelnē.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu