Hokejisti atgriežas no pasaules čempionāta (70)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien ar reisu no Frankfurtes no pasaules čempionāta hokejā atgriezās Latvijas valstsvienība. TVNET uzrunātie izlases hokejisti paškritiski atzina - 11. vieta nav īsti tas, uz ko sākumā cerēts, tomēr norādīja, ka komandas parādītais sniegums bijis cienīgs.

Latvijas hokejistus lidostā "Rīga" sagaidīja daži desmiti uzticamāko fanu, kā arī viņu ģimenes un tuvinieki. Dažas hokeja līdzjutējas bija sagatavojušas apsveikumus saviem favorītiem, citi dāvāja ziedus.

"Bet jūs esat apmierināti?" uz jautājumu par izlases sniegumu ar pretjautājumu atbildēja vārtsargs Edgars Masaļskis. "Pa lielam šis ir čempionāts ar mīnuszīmi. Būtībā bija jāvinnē tā pati spēle ar Šveici, un tad mēs būtu astotniekā."

Aicināts novērtēt savu darbību vārtos, sarunā ar TVNET Masaļskis norādīja, ka tā nebija slikta, tomēr atzina, ka pirms turnīra viņš lika lielākas cerības uz savu spēli un bija izvirzīti augstāki mērķi gan sev, gan komandai.

Latvijas valstsvienības vārtsargs uzskata, ka, neskatoties uz federācijas mērķa neizpildīšanu, trenerim Oļegam Znarokam komanda jāvada arī turpmāk: "Izlase ir uz pareizā ceļa un, ņemot vērā, ka šogad komanda mums bija stipri vājāka nekā pagājušogad, mēs nospēlējām labi un cienīgi. Vienīgi mūsu vieta - divpadsmitā - ir neveiksmīgas sakritības dēļ."

"Neesam pārāk priecīgi par 11. vietu, jo braucām ar cerību tikt ceturtdaļfinālā un tad iziet no turienes. Galvenais, ka vinnējām tās spēles, ko vajadzēja vinnēt, bet nepaveicās spēlēs, kuras gribējām uzvarēt. Nav labākais un nav arī sliktākais rezultāts," hokejistu spēli Manheimā rezumēja Kaspars Daugaviņš.

"Vienu spēli nospēlēju labi, pāris tā vidēji un vienu diezgan slikti. Savu spēli vērtēju ne pārāk labi, bet šis man nav bijis arī tas sliktākais turnīrs," par savu sniegumu izsakās Latvijas uzbrucējs.

Viņš pastāstīja, ka tagad galvenais mērķis esot sagatavoties Otavas "Senators" treniņnometnei un mēģināt tikt "lielajā" komandā. "Vasarā ir kārtīgi jāstrādā. Ja atbraukšu labā formā, tad iespējas tikt sastāvā ir reālas. Vienkārši jāpierāda, ka varu tur noturēties."

Komentāri (70)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu