''Chelsea'' gatavojas Torresa iegādei tērēt rekordlielu summu (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Spānijas izlases un Anglijas premjerlīgas kluba ''Liverpool'' uzbrucējs Fernando Torress, iespējams, savu karjeru turpinās Londonas futbola klubā ''Chelsea'', kas par spēlētāja pāreju gatava maksāt rekordlielu summu, vēsta ESPN.

Kopējā darījuma summa (pārejas summa un alga) varētu būt 130 miljoni sterliņu mārciņu. ''Chelsea'' komandas īpašnieks Romāns Abramovičs pats personīgi gatavs uzraudzīt projekta virzību.

Par ''Liverpool'' uzbrucēju interesi izrādījuši vairāki Eiropas superklubi, taču Londonas vienība ir pirmā, kas izteikusi konkrētu piedāvājumu.

''Chelsea'' ir gatavi piedāvāt trīs savus spēlētājus apmaiņā pret 26 gadus veco Torresu, kā arī papildus samaksāt ''Liverpool'' 40 miljonus sterliņu mārciņu.

Darījuma gadījumā Torresam būtu labas iespējas cīnīties par UEFA Čempionu līgas titulu, kas viņam nākamsezon nebūtu iespējams ''Liverpool'' rindās.

Jau ziņots, ka pašreizējie Anglijas čempioni Londonas "Chelsea" sestdien triumfēja Anglijas Futbola asociācijas (FA) kausa izcīņas turnīrā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu