''Suns'' vienība Džeksona izteikumus neuztver nopietni (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Fīniksas ''Suns'' ar smaidu atbildējis Losandželosas ''Lakers'' trenera Fila Džeksona izteiktajai piezīmei par Fīniksas vienības spēlētāju Stīvu Nešu.

Džeksons pirms Rietumu konferences fināla pirmās spēles paziņoja, ka ''Suns'' saspēlēs vadītāja Stīva Neša bumbas vadīšanas stils vairāk līdzinās bumbas nešanai, nevis driblēšanai.

''Tie man ir jaunumi. Nezinu, vai vispār kādreiz man ir nosvilpta bumbas nešana. Neviens man to līdz šim nebija pārmetis. Mums ir labākie tiesneši pasaulē, tādēļ atstāšu šo jautājumu viņu ziņā,'' norādīja Nešs.

Tikmēr ''Suns galvenais treneris Alvins Džentrijs teica, ka šāds Džeksona gājiens ir ļoti radošs, tomēr viņa vadītā komanda neiesaistīsies psiholoģiskajā cīņā. Savukārt viens no Fīniksas vienības līderiem Amare Stademairs izskanējušos izteikumus atzina par tipiskiem ''Lakers'' trenera gājieniem, vēsta ESPN.

Jau ziņots, ka Rietumu konferences pusfinālā Losandželosas "Lakers" sērijā ar 4-0 pārspēja Jūtas "Jazz" vienību, bet Fīniksas ''Suns'' ar tādu pašu rezultātu pieveica Sanantonio ''Spurs''.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu