Lietus laika sānslīdes uzņem apgriezienus (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aizvadītajā nedēļas nogalē Biķernieku kompleksajā sporta bāzē notika Latvian Drift Cup 1.posms, kuru piedāvāja motoru sporta raidījums "Ātruma cilts".

Kā informēja "Ātruma cilts" pārstāve Sanita Pelēķe, šī posma uzvarētājs – Arnis Namnieks ar BMW 328 markas automašīnu.

Latvian Drift Cup 1.posms sacensību dalībniekus sagaidīja ar nemitīgu lietu. Diemžēl daudziem dalībniekiem lietus sagādāja grūtības. Bija neskaitāmas sagriešanās un bija pat tādi dalībnieki, kuri neizgāja uz starta! Tomēr lielākā daļa Street Drift dalībnieku atzina, ka šis ir ļoti labs treniņš. Treniņš, kurā var pilnveidot savu braukšanas prasmi un iemācīties izjust automašīnu nedaudz citādā veidā, nekā ierasts.

"Pa lietu braukt ir daudz grūtāk, jābrauc akurātāk. Iebraucot peļķē pazūd kontrole, bet šeit daudzi puiši tiek ar to galā – malači! Manuprāt Street drift dalībniekiem ir liels potenciāls un ceru, ka drīz viņi brauks arī Pro driftā," lietus sacīksti komentēja Pro Drifta pirmā posma uzvarētājs, Latvijas Top 3 drifta braucējs Ervīns Ērglis.

Street Drifta sacensībās bija pieteikušies 53 braukt gribētāji, kuri cīnījās kvalifikācijas braucienos un divos finālos. Līdz "B" finālam tika 8 dalībnieki, bet līdz "A"finālam 16 labākie Street drifta pārstāvji. "B" grupā uzvarēja Raimonds Tihonovs, aiz sevis atstājot Ediju Lūkinu, toties trešajā vietā ierindojās Jānis Anitens. "A" grupā uzvaras laurus plūca Arnis Namnieks, aiz viņa otrais bija Jānis Strods, bet trešais - Andris Rancāns.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu