Latvian Drift Cup 1.posms šo sestdien

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 15.maijā, Biķernieku sporta bāzes stadionā notiks pirmās šīs sezonas Street drift sacensības - Latvian Drift Cup 1.posms -, TVNET informēja Ātruma cilts pārstāve Sanita Pelēķe.

Pirmo reizi Latvijas drifta vēsturē Street drift sacensības notiks atsevišķi no Pro drift. Tas nozīmē tikai vienu – jaunajiem talantiem un sānslīžu tīkotājiem būs lieliska iespēja sevi pierādīt un cīnīties par Latvijas drifta kausu. Tiem, kuriem nav sava automašīna, bet ir labs draugs ar auto, nebēdājiet - Drift Cup organizatori parūpējušies, lai ar vienu automašīnu var piedalīties divi dalībnieki.

Latvian Drift Cup 1.posms sāksies 19:00. Pasākuma aptuvenais ilgums līdz 24:00, ieeja skatītājiem no 18:30. Biļetes iepriekšpārdošanā uz pasākumu nopērkamas visās Biļešu servisa kasēs visā Latvijā. Bērniem līdz astoņu gadu vecumam ieeja bez maksas.

Pasākumā skatītājus priecēs DJ un dejotājas. Notiks mehāniķu skrējiens, speciāla izloze skatītājiem, konkurss par skaistāko Street Cup automašīnu un Drift taxi. Pasākumā paredzēts muzikāls priekšnesums kādas Latvijā populāras grupas izpildījumā. Tiem, kuri gribēs paēst un pasildīties, būs gan zupa, gan pīrādziņi, gan tēja. Pasākuma noslēgumā - dalībnieku apbalvošana un salūts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu