"Baltijas Ceļš. Grantētais" – piedalies arī tu! (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Raidījuma "Ātruma cilts" veidotāji sadarbībā ar "BTA Rally Talsi" organizē Latvijā vēl nebijušu projektu "Baltijas ceļš. Grantētais" - viena rallija ātrumposma filmēšanu visā tā garumā.

Projektu bez šaubām interesants, bet vēl interesantāku to padara fakts, ka filmēšanā var piedalīties ikviens - gan profesionāls operators, gan vienkāršs rallija fans.

"Baltijas ceļš. Grantētais" organizatori lūdz atsaukties tos autosporta cienītājus, kuri būtu ar mieru piedalīties šā unikālā projekta realizēšanā.

Visiem, kas vēlas piedalīties, ir nepieciešama sava videokamera, kas video saglabā miniDV kasetēs, koša veste ar atstarojošiem elementiem un vēlams arī kameras statīvs, lai video, tā sakot, būtu stabils.

Lai pieteiktos, sūti savu kontaktinformāciju, kā arī informāciju par pieejamo tehnisko aprīkojumu uz e-pastu rallijs@atrumacilts.lv.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu