"Thrashers" ģenerālmenedžeris: Kulda ir gatavs spēlēt NHL (7)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Latviešu aizsargs Artūrs Kulda jau tagad ir gatavs spēlēt Nacionālajā hokeja līgā (NHL), intervijā portālam "thehockeynews.com" izteicies Atlantas "Thrashers" komandas ģenerālmenedžeris Riks Dadlijs.

"Viņam jāuzlabo slidošana un ripas kontrole, tomēr viņš jau tagad ir gatavs spēlēt NHL," izteicās Dadlijs.

"Viņš ir ļoti stiprs. Kad viņš izdara spēka paņēmienu, pretinieks paliek guļot. Viņam ir laba spēles izpratne, un viņš jūt, kad nepieciešams izmest ripu no zonas," uzsvēra "Thrashers" ģenerālmenedžeris.

Šosezon Kulda pārstāv Amerikas hokeja līgas (AHL) klubu Čikāgas "Wolves", bet četras spēles viņš arī aizvadīja "Thrashers" komandā, izpildot divas rezultatīvas piespēles.

"Kad viņš pēc vasaras ieradīsies "Thrashers" treniņnometnē, viņam vajadzēs parādīt, ka viņš spēj spēlēt droši," atzina Dadlijs. "Jaunie spēlētāji domā, ka viņiem labs iespaids jārada nekavējoties, tomēr mēs no viņiem vēlamies redzēt, ka spēlētājiem var uzticēties un sūtīt laukumā, nesabojājot vienības kopējo spēli."

Arī pats Kulda uzskata, ka viņam ir laba iespēja iekļūt NHL. "Man nepieciešams smagi strādāt, un tad, cerams, atstāšu labu iespaidu uz treneriem un menedžeriem."

Jau ziņots, ka Kulda šosezon kļuva par trešo latvieti, kurš debitēja NHL - iepriekš Filadelfijas "Flyers" komandā nostiprinājās Oskars Bārtulis, bet Otavas "Senators" vienībā vienu spēli aizvadīja Kaspars Daugaviņš.

Tagad NHL kaut vienu spēli ir aizvadījuši 18 Latvijas hokejisti - Kaspars Astašenko, Helmuts Balderis, Oskars Bārtulis, Kaspars Daugaviņš, Viktors Ignatjevs, Artūrs Irbe, Raitis Ivanāns, Mārtiņš Karsums, Aleksandrs Kerčs, Artūrs Kulda, Sandis Ozoliņš, Grigorijs Panteļejevs, Kārlis Skrastiņš, Pēteris Skudra, Jānis Sprukts, Herberts Vasiļjevs, Harijs Vītoliņš un Sergejs Žoltoks.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu