Hokeja izlase devusies uz pasaules čempionātu (144)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien uz pasaules čempionātu hokejā, kas norisināsies Vācijā, devusies Latvijas valstsvienība. Hokejistus pavadīt lidostā "Rīga" bija ieradušies viņu tuvinieki. Sportisti apliecina, ka šobrīd komandā valda pozitīvs noskaņojums, un sola cīnīties par uzvaru katrā spēlē.

Latvijas valstsvienība no lidostas "Rīga" ar reisu uz Frankfurti izlidoja pulksten 14:35, bet no turienes ar autobusu dosies uz Manheimu, kur 20:00 vakarā pēc vietējā laika tai paredzēts jau pirmais treniņš uz ledus.

Hokejistus pavadīt ieradušies bija viņu tuvinieki un otrās pusītes, savukārt izlases līdzjutēji nebija manāmi.

Lauris Dārziņš
Lauris Dārziņš Foto: TVNET

Viņš norāda, ka spēlētāji ir pilnībā iejutušies komandā un vietu sastāvā izcīnījuši paši. "Jaunie spēlētāji kļūst labāki, pieredzējušāki un izkonkurē vecos. Tas ir normāls process, un šobrīd izlasē spēlē spēcīgākie," teic Dārziņš. Tāpat viņš apliecināja, ka komanda drīz sasniegs savu optimālo sportisko formu un sola cīnīties par pozitīvu rezultātu katrā spēlē.

"Gatavojamies čempionātam kopumā, nevis atsevišķai spēlei. Par Šveici varu pateikt to, ka viņiem šis ir veiksmīgs gads, jo viņi labi nospēlēja olimpiādē un būs noskaņoti turpināt uz šāda paša viļņa. Pretinieks ir grūts, bet mēs apzināmies savu meistarības līmeni un zinām, ka viņus uzvarēt mums ir pa spēkam."

Latvijas hokeja izlases sastāvs pasaules čempionātā

Vārtsargi: Edgars Masaļskis, Edgars Lūsiņš, Mārtiņš Raitums.

Aizsargi: Georgijs Pujacs, Arvīds Reķis, Guntis Galviņš, Aleksandrs Jerofejevs, Kristaps Sotnieks, Jēkabs Rēdlihs, Jānis Andersons, Māris Jass.

Uzbrucēji: Mārtiņš Cipulis, Herberts Vasiļjevs, Aleksandrs Ņiživijs, Kaspars Daugaviņš, Jānis Sprukts, Mārtiņš Karsums, Miķelis Rēdlihs, Andris Džeriņš, Lauris Dārziņš, Juris Štāls, Sergejs Pečura, Gints Meija un Kaspars Saulietis.

Sagatavošanās ciklā pasaules čempionātam Latvijas nacionālā komanda aizvadīja sešas pārbaudes spēles, kurās izcīnīja piecas uzvaras un piedzīvoja vienu zaudējumu.

Pasaules čempionātā, kas no 7. līdz 23. maijam risināsies Vācijā, Latvija spēlēs vienā B apakšgrupā ar Vankūveras olimpisko spēļu čempioni Kanādu, Itāliju un Šveici.

Komentāri (144)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu