''Ventspils'' iekļūst Baltijas futbola līgas pusfinālā (2)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Trešdien Baltijas futbola klubu turnīra - "Triobet" Baltijas līgas – ceturtdaļfināla atbildes spēlē "Ventspils" savā laukumā ar 1:0 pārspēja Viļņas "Vētru" no Lietuvas, tādējādi iekļūstot turnīra pusfinālā.

Mača 42. minūtē vienīgos vārtus guva Sergejs Šumiļins.

Pirmajā spēlē "Ventspils" izbraukumā bija pārāki ar 2:1, kas divu spēļu summā ļāva triumfēt ar 3:1.

Savukārt vēl vienā ceturtdaļfināla atbildes spēlē latviešu uzbrucēja Vīta Rimkus pārstāvētais Lietuvas klubs Panevēžas "Ekranas" savā laukumā ar 1:2 piekāpās Tallinas "Flora" no Igaunijas.

Mača 51. minūtē "Ekranas" vienības rindās pēc centrējuma soda laukumā no vārtu priekšas nekļūdīgi sita Rimkus, panākot 1:0, taču spēles turpinājumā viesi guva divus vārtus pēc kārtas, tādējādi divu spēļu summā uzvarot ar 2:1. Pirmais šo abu komandu mačs noslēdzās bez vārtu guvumiem.

Pusfinālā Lietuvas komanda Mariampoles "Sūduva" tiksies ar Latvijas čempionvienību "Liepājas metalurgs", savukārt otrs Latvijas klubs "Ventspils" eksaminēs "Flora" futbolistus.

Jau ziņots, ka "Sūduva" divu spēļu summā ar 1:0 pieveica Tallinas "Levadia" komandu no Igaunijas, bet liepājnieki ar 2:0 pārspēja citu Latvijas klubu Rīgas "Skonto".

Baltijas līgas fināls notiks 4.jūlijā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu