"Liepājas metalurgs" futbolisti iekļūst "Triobet" Baltijas līgas pusfinālā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Baltijas futbola klubu turnīra - "Triobet" Baltijas līgas - pusfinālā otrdien iekļuva pagājušās sezonas Latvijas čempionvienība "Liepājas metalurgs", kas arī ceturtdaļfināla atbildes spēlē pieveica citu Latvijas klubu "Skonto".

Atbildes spēlē "Liepājas metalurgs" izbraukumā izcīnīja uzvaru ar rezultātu 1:0 (1:0). Vienīgos vārtus mača 24.minūtē guva Vitālijs Kavaļausks.

Jau ziņots, ka pirmajā spēlē Liepājā mājinieki arī uzvarēja ar 1:0, līdz ar to divu spēļu summā triumfējot ar rezultātu 2:0.

Jau ziņots, ka pusfinālā otrdien iekļuva arī Lietuvas komanda Mariampoles "Sūduva", kas divu spēļu summā ar 1:0 pieveica Igaunijas vienību Tallinas "Levadia".

Pārējās divas ceturtdaļfinālu atbildes cīņas notiks trešdien. Kā ziņots, pirmajos mačos Latvijas vicečempioni "Ventspils" izbraukumā ar 2:1 uzvarēja Lietuvas klubu Viļņas "Vētra", bet Tallinas "Flora" savā laukumā cīnījās neizšķirti 0:0 ar Paņevežu "Ekranas", ko pārstāv Latvijas futbolists Vits Rimkus.

Kā ziņots, astotdaļfinālā "Ventspils" divu spēļu summā pieveica Lietuvas komandu Gargždu "Banga", "Liepājas metalurgs" pārspēja Igaunijas vienību Nemmes "Kalju", bet "Skonto" uzvarēja citu Igaunijas klubu Sillamē "Kalev".

Savukārt vēl viena Latvijas komanda "Jūrmala-VV" astotdaļfinālā piekāpās "Ekranas" futbolistiem.

Jau ziņots, ka turnīru uzsāka vēl viena Latvijas vienība Daugavpils "Dinaburg", bet tā saistībā ar totalizatoru skandālu no sacensībām tika diskvalificēta.

Baltijas līgas fināls notiks 4.jūlijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu