Higinss sola cīnīties par sava vārda tīrību (4)

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Pašreizējais pasaules čempions snūkerā skots Džons Higinss solījis cīnīties par sava vārda tīrību saistībā ar viņa iespējamo negodīgo rīcību apzināti zaudējot spēles, pirmdien preses konferencē atklāja Pasaules profesionālā biljarda un snūkera asociācijas (WPBSA) priekšsēdētājs Berijs Hērns.

"Mēs šo lietu centīsimies izskatīt pēc iespējas ātrāk un bargāk, lai tas neaptraipītu spēli, ko visi mīlam - snūkeru," uzsvēra Hērns.

WPBSA priekšsēdētājs atzina, ka bijis šokēts par tabloīda "The News of the World" apsūdzībām pret pagājušā gada pasaules čempionu Higinsu.

Jau ziņots, ka Higinss pagājušajā nedēļā esot solījis apzināti zaudēt atsevišķus freimus pavisam četros šā gada mačos, kuriem plānots notikt vēlāk. Par to slavenais skots būtu saņēmis 300 000 eiro (210 549 latu).

Hērns atzina, ka runājis arī ar Higinsu, kurš esot pilnīgā šokā. "Es runāju ar Džonu, kuru pazīstu jau 20 gadus. Viņš ir pilnībā salauzts. Snūkers ir visa viņa dzīve."

Tomēr Higinss atzinis, ka cīnīsies par sava vārda tīrību un visu aizdomu noņemšanu.

Hērns uzsvēra, ka no bukmeikeriem nav saņemtas ziņas par to, ka aizdomīgas likmes būtu fiksētas šī gada pasaules čempionātā, kas pirmdien noslēgsies Šefīldā.

Kā ziņots, šī gada finālā pēc divām sesijām austrālietis Neils Robertsons ar rezultātu 9-7 uzvar Greiemu Dotu no Skotijas.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu