''Flyers'' iekļūst izslēgšanas spēļu otrajā kārtā (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) piektajā izslēgšanas spēlē Filadelfijas ''Flyers'' hokejisti izbraukumā joprojām bez latviešu aizsarga Oskara Bārtuļa sastāvā ar 3:0 pārspēja Ņūdžersijas ''Devils'', tādējādi pirmie iekļūstot Stenlija kausa izcīņas otrajā kārtā.

Mača pirmajā trešdaļā viesi, spēlējot skaitliskajā vairākumā, panāca 1:0, bet nākamo divdesmit minūšu laikā vēl divas reizes pārspēja Martinu Brodēru.

Noslēdzošajā trešdaļā ''Devils'' hokejisti centās atspēlēties, taču neizdevās realizēt nevienu skaitlisko vairākumu, jo lieliski vārtos darbojās ''Flyers'' vārtsargs Braiens Bušērs, kurš šajā mačā tika galā ar visiem 28 pretinieku metieniem.

Klods Žirū uzvarētājiem izcēlās ar diviem precīziem raidījumiem un vienu rezultatīvu piespēli, bet vienreiz ''Devils'' vienību sarūgtināja Denijs Brīrs. ''Flyers'' hokejisti divus no trijiem vārtiem guva spēlējot skaitliskajā vairākumā.

Nākamajā kārtā ''Flyers'' tiksies ar Vašingtonas "Capitals" un Monreālas "Canadiens" dueļa uzvarētāju. Pagaidām sērijā ar 3-1 vadībā ir ''Capitals'' vienība.

Citu spēļu rezultāti:

Rietumu konferences 1/4 fināls

Nešvilas "Predators" - Čikāgas "Blackhawks" 0:3; sērijā 2-2

Sanhosē "Sharks" - Kolorādo "Avalanche" -  5:0; sērijā ar 3-2 vadībā "Sharks"

Austrumu konferences 1/4 fināls

Pitsburgas "Penguins" - Otavas "Senators" - 3:4 (3.pag.); sērijā ar 3-2 vadībā "Penguins"

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu