Dragreisa sezonas atklāšanā dalībnieku rekordskaits (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijas dragreisa čempionāta 1. posmā "Battery Drag Meeting 2010", kas notiks 25. aprīlī Biķernieku kompleksajā sporta bāzē, iespējams, varēsim skatīt Latvijas ātrāko automašīnu rekordskaitu.

Kā TVNET informēja "Battery Drag Meeting 2010" projekta vadītāja Ilze Fridrihsone, sacensībām pieteikušies gan iepriekšējo sezonu čempioni ar ļoti jaudīgiem dragreisa auto, gan Street un Handicap klases braucēji un motociklisti. Pirmo reizi dragreisa taisnē cīnīsies arī jauniešu raidījuma SEMS vadītājs un mūziķis Valters Frīdenbergs, kā arī viņa TV partnere Ketija Dombrovska. Īpaši padomāts arī par skatītājiem, kuriem ir iespēja piedalīties ekstrēmu balvu izlozē.

Jau vairākas nedēļas pirms sacensību atklāšanas negaidīti liela atsaucība ir gan no dalībniekiem, gan no skatītājiem – šobrīd on-line reģistrācijā ir pieteikušies jau vairāk nekā 50 sportistu. Braucēju azartu noteikti uzlabos ziņa, ka Biķerniekiem tradicionāli gatavojas gan Igaunijas, gan arī Lietuvas braucēji, tāpēc droši var teikt – cīņas būs karstas.

"Battery Drag Meeting 2010" ietvaros tradicionāli notiks KUMHO/Rubbers drifta šovs un trakā riepu kūpināšana, kā arī īpašu pārsteigumu sola motosportists Raimonds Pastars, kurš ar savu sacensību motorolleru izaicinās skrieties īstas dragreisa automašīnas. Visu vecumu skatītājiem paredzētas arī citas atrakcijas un loterijas. Par tām plašāk – www.forsaza.lv.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu